Probio HIT 60g

Neohodnotené

Probiotický prášok vhodný pri histamínovej intolerancii

€30
Dostupnosť: Skladom (4 ks)
Kód: 11271
Probio HIT 60g
Neohodnotené
Darček nad 49 €
Darček zdarma nad 49 €
Liečivá sila prírody
Liečivá sila prírody
Bio prírodná kozmetika
Bio prírodná kozmetika

Podrobný popis

Probio HIT sú špeciálne probiotiká, ktoré pôsobia na znižovanie tvorby a odbúravanie histmínu. Probio HIT je predovšetkým určený pre ľudí trpiacich histamínovou intoleranciou a alergiou. Obsahuje bifidobaktérium infantis a bifidobaktérium longum, ktoré pomáhajú ovplyvniť tvorbu histamínu v tele. 

Užívanie:

Odporučenú dennú dávku rozmiešajte v malom množstve studenej alebo vlažnej vody a užite nalačno hneď ráno po zobudení, 20-30minút pred jedlom. Ak nemôžete užiť ráno, užite vždy nalačno(minimálne 1,5 hodiny po jedle) a súčasne aspoň 20-30 minút pred jedlom. Začnite na tretine odporučenej dávky a postupne navyšujte, až sa za mesiac dostanete na odporučenú dennú dávku. Pri citlivom trávení a chronických ochoreniach zvoľte ešte pomalšie navyšovanie. Začnite na pár zrniečkach a veľmi opatrne dávku zvyšujte, sledujte pritom reakcie.

Probio HIT je možné užívať nepretržite a dlhodobo.

Ak súčasne užívate antibiotiká, užite doplnok až po 2 hodinách od užitia antibiotík. 

Dávkovanie:

Deti 1-2 rokov: 1/2 odmerky denne

Deti 2-6 rokov: 1 odmerku denne

Deti 6-12 rokov: 2 odmerky denne

Deti nad 12 rokov a dospelí: 3 odmerky denne​

Zloženie: Nutrióza, obsiahnuté kultúry: Bifidobacterium breve, Bifidobacterium lactis, Bifidobacterium infantis, Bifidobacterium longum, Lactobacillus gasseri, Lactobacillus rhamnosus

Bez lepku, laktózy, fruktózy, umelých aróm a konzervačných látok, vhodné pre vegánov.

1 odmerka (0,7 g) . .      počet kultúr      1,7 x 109 CFU

2 odmerky (1,4 g) .        počet kultúr      3,4 x 109 CFU

3 odmerky (2,1 g) .        počet kultúr      5,1 x 109 CFU

Odmerka je priložená v balení.

Skladovanie: v suchu pri teplote 8 až 23 °C.

Udržujte mimo dosahu malých detí.

Obsah balenia: 60g

Vyrobené v Nemecku

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: